Werkwijze

Werkwijze Henny Bond Schilderwerk

Om kennis te maken met onze werkwijze, leest u in ons stappenplan hoe een opdracht van begin tot eind verloopt. Wij maken het traject van aanvraag tot oplevering zo eenvoudig mogelijk voor onze opdrachtgever, door het project met grote mate van zelfstandigheid in te vullen. Onvoorziene omstandigheden lossen we daadkrachtig en vakkundig op met het belang van onze klant voor ogen.

Stap 1 . Het eerste contact en de offerte
Als u een schilders-, behang-, of glasopdracht heeft, kunt u ons bellen, e-mailen of faxen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk de klus voor u opnemen. Alle werkzaamheden en materialen brengen we vlot in kaart en u ontvangt een scherpe offerte.

Stap 2. Planning en aan het werk
Nadat de offerte is getekend, wordt in overleg met u de planning gemaakt. U weet zo waar u aan toe bent en u kunt tijdig eventuele voorbereidende werkzaamheden verrichten. Vervolgens vinden we het belangrijk de planning strak aan te houden, de werkzaamheden professioneel en efficiënt uit te voeren en de werkplaats weer netjes achter te laten.

Mocht u tijdens het arbeidsproces op- of aanmerkingen hebben, schroomt u dan niet om ons aan te spreken. Uw belang staat bij ons altijd voorop.

Stap 3. De oplevering en nazorg
Nadat alle geplande werkzaamheden voor u zijn verricht, volgt de eindcontrole. Tijdens deze controle lopen we alles nog eens grondig na. Wanneer alles naar tevredenheid is beoordeeld leveren we het project op. Omdat wij een goede relatie met onze klanten uitermate belangrijk vinden, bieden we u altijd aan het onderhoud op ons te nemen, zodat u tot in lengte van jaren verzekerd bent van op en top verzorgd schilderwerk.

Stap 4. Garantie
U heeft garantie van AF-erkende vakmensen voor het binnen schilderwerk vier jaar en het buitenschilderwerk twee jaar.